Tercer golfista que renuncia a anar a Rio pel virus Zika

Tercer golfista que renuncia a anar a Rio pel virus Zika La platja de Copacabana a Rio de Janeiro / Foto: Wikipedia

Sembla que serà difícil de col·locar els dos jugadors que li pertoquen a Irlanda en la competició de golf, un esport que retorna als Jocs després de 112 anys d'absència, a Rio de Janeiro perquè de moment ja n'hi ha hagut tres que hi han renunciat: a les baixes de Rory McIlroy i Graeme McDowell ara s'hi ha d'afegir la de Shane Lowry, que ha adduït una recomanació mèdica sobre el virus Zika per no anar al Brasil.

Lowry ha emès un comunicat en què lamenta de no poder defensar el seu país als Jocs Olímpics d'aquest estiu però que no vol córrer el risc de contraure el virus, sobretot ara que s'acaba de casar i que té la intenció de formar una família en un futur proper. Els seleccionats van en funció de la seva posició al rànquing mundial i en aquest moment, després de la renúncia de Lowry, els golfistes olímpics serien Pádraig Harrington i Seamus Power.

La decisió de Lowry no ha agradat gens a alguns integrants de l'equip irlandès que aniran al Brasil; és el cas de la boxadora i medalla d'or a Londres 2012, Katie Taylor, que s'ha preguntat mitjançant una piulada quina altra excusa cercarien els golfistes per no anar als Jocs en cas que no hi hagués Zika. Hi ha qui diu que més que pel virus la raó per la qual hi ha golfistes que renuncien als Jocs és perquè, a diferència d'altres esports, la cita olímpica no aporta res a la seva carrera.

Font: Irish Examiner

URL curta: bit.ly/292Q3gb

Foto original

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt