La Lliga d'Irlanda es podrà mirar gratis fora... d’Irlanda

La Lliga d'Irlanda es podrà mirar gratis fora... d’Irlanda El Dalymount Park de Phibsboro, Dublin 7 / Foto: Chr01 via Panoramio

La temporada 2016 de la League of Ireland, que començarà el proper 4 de març, podrà ser seguida de franc via web per tots aquells seguidors del campionat que visquin a l'estranger. A Irlanda no serà possible perquè els drets d'emissió els tenen RTÉ i Setanta Sports, a banda que si es poguessin mirar els partits per internet els atrotinadíssims estadis encara estarien més buits. Actualment els partits es disputen en divendres per no coincidir amb la Premier League, que és la lliga més seguida a Irlanda, de lluny.

L'acord signat entre la Federació Irlandesa de Futbol (FAI) i TRACKHAMP tindrà una durada de quatre anys i s'espera que reporti uns quants milions d'euros en publicitat gràcies a l'augment de l'audiència potencial, sobretot entre els membres de la nombrosa diàspora, que malgrat haver ignorat completament el campionat irlandès quan eren a casa potser s'hi interessen ara a fi de mantenir un vincle amb el país.

Així doncs, a partir del març, TRACKHAMP oferirà més de 250 partits de futbol, que haurien de millorar el coneixement de la marca League of Ireland globalment i apropar-se, ni que sigui mínimament, a les principals lligues del continent europeu. També podria ajudar els equips a estudiar els rivals sense haver d'enviar espietes.

Font: The Journal.ie

URL curta: ow.ly/VtSQi

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt