Rory McIlroy anirà als Jocs de Rio 2016 amb Irlanda

Rory McIlroy anirà als Jocs de Rio 2016 amb Irlanda El golfista Rory McIlroy / Foto: Tour Pro Golf Clubs via Flickr

Després de no pronunciar-se durant molt de temps i evitant de donar una resposta definitiva finalment, ahir, durant una roda de premsa a les instal·lacions de Fota Island (Comtat de Cork), on a partir d'avui es disputa l'Open d'Irlanda, Rory McIlroy va sorprendre tots els presents quan va afirmar que als Jocs de Rio de Janeiro del 2016 representaria Irlanda.

Aquesta indefinició dels darrers anys era fruit del fet que McIlroy és nord-irlandès i molts esportistes del Nord es troben amb el problema que quan prenen la decisió amb relació a representar la República d'Irlanda o el Regne Unit molts seguidors de la part rebutjada no estan gens contents i ho demostren criticant l'esportista o fins i tot, en alguns casos extrems, amenaçant-lo.

En anunciar la seva decisió McIlroy va afirmar que l'assumpte ja no es podia endarrerir més i que després d'unes quantes setmanes de reflexió havia triat Irlanda perquè ja havia guanyat molts tornejos defensant la tricolor. Per la seva banda les cases de joc ja han començat a acceptar apostes i que McIlroy guanyi la medalla d'or es paga a 7/1

Font: Irish Times

URL curta: ves.cat/lufl

Foto original

 

Torna a dalt