Grup de treball nord-sud per al mundial de rugbi

Grup de treball nord-sud per al mundial de rugbi L'Aviva Stadium, on juga la selecció irlandesa de rugbi / Foto: Liffey

Els governs irlandès i nord-irlandès han creat un grup de treball conjunt que haurà d’informar-los dels passos a seguir per tal de presentar una candidatura amb possibilitats d’organitzar la Copa del Món de rugbi l’any 2023. A la primera trobada hi van assistir Leo Varadkar, ministre irlandès de Turisme i Esports, i Caral Ni Chuilin i Arlene Foster, ministres nord-irlandeses d’Esports i Turisme, respectivament.

A la reunió van traçar el full de ruta de la candidatura que, en cas de guanyar, suposaria una gran oportunitat per a Irlanda, un país que a banda dels Special Olympics o la Ryder Cup, força coneguts però no gaire multitudinaris, no ha organitzat mai cap esdeveniment de masses com un mundial d’algun esport important.

Un dels factors més importants que van fer decidir el govern de tirar endavant amb la candidatura va ser el vistiplau de la GAA a cedir, si així li ho demanaven, els seus estadis als organitzadors, amb especial atenció pel Croke Park, que amb més de 80.000 espectadors és l’estadi amb més capacitat d’Irlanda.

Font: Herald

URL curta: ves.cat/iDPa

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt