Es presenta el Giro 2014 amb inici a Belfast

Es presenta el Giro 2014 amb inici a Belfast Inici del Giro 2012 a Dinamarca / Foto: Wikipedia

Ja es coneixen els detalls del Giro 2014 que tindrà la Grande Partenza a Belfast el proper 9 de maig i que transcorrerà durant tres dies per terres irlandeses. La primera etapa serà una contra rellotge urbana de 21.7 km per equips que unirà els llocs més emblemàtics de la capital nord-irlandesa començant al Titanic Quarter, passant pel Parlament d’Stormont i acabant davant de l’ajuntament.

La segona etapa tindrà inici i arribada al mateixos llocs que la primera però sortirà de Belfast per enfilar la costa fins a la Calçada del Gegant i tornarà per l’interior. La tercera etapa, en diumenge, començarà a Armagh i arribarà fins a Dublin seguint la costa; la meta a la capital irlandesa serà a Upper Merrion Street (Dublin 2), on durant el cap de setmana hi haurà diversos actes relacionats amb el Giro.

Els organitzadors esperen que l’auge del ciclisme a Irlanda arran de les bones actuacions de ciclistes com Dan Martin (guanyador de la darrera Volta a Catalunya) i Nicolas Roche, faran que hi hagi una gran expectació al llarg del recorregut de la cursa italiana per l’illa.

Font: The Journal.ie

URL curta: ves.cat/hoBm

Foto original

Torna a dalt