335 valents es llencen a l’aigua pel 94è Liffey Swim

335 valents es llencen a l’aigua pel 94è Liffey Swim El tram final del Liffey Swim 2013 / Foto: Dublin Port Co via Twitter

La 94a edició del Liffey Swim va aplegar ahir 335 valents, 219 homes i 116 dones, que van nedar els 1.600 metres que separen el Butt Bridge, a l’extrem oest de la Custom House, de l’Eastlink Bridge, el darrer pont a creuar el Liffey abans de desembocar al mar. El recorregut habitual és més amunt, passant pel centre de Dublin, però la construcció d’un pont a l’altura de Marlborough Street (Dublin 1) ha fet que des de l'any passat s'hagi desplaçat al tram final del riu.

Com sempre, primer van nedar els homes, sortint a dos quarts d'una del migdia, tenint com a guanyador Ciarán O’Driscoll del club Half Moon amb un temps de 26 minuts i 16 segons. Una hora més tard van sortir les dones i la guanyadora va ser Gina Murphy del club Glenalbyn Masters amb un temps de 32 minuts i 22 segons. El tret de sortida el va donar l’alcalde de Dublin, Oisín Quinn, que finalment no va llençar-se a l’aigua com s’havia previst inicialment perquè havia de reservar-se per al triatló en el que participarà avui.

Al Liffey Swim hi van participar nedadors de diverses nacionalitats i a fi d’evitar possibles problemes amb gent poc preparada, s’havia d’acreditar haver nedat en un mínim de 4 proves a mar obert durant els darrers 12 mesos. El tipus de nedadors és molt heterogeni i les edats van anar dels 12 anys fins als 72.

Font: Irish Independent

URL curta: ves.cat/hk4L

Foto original

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt