Comencen les tradicionals curses de cavalls a Galway

Comencen les tradicionals curses de cavalls a Galway Les curses a l'hipòdrom de Ballybrit, Comtat de Galway / Foto: Galway Races via Google+

Ahir a la tarda van començar les Galway Races, unes curses de cavalls a l’hipòdrom de Ballybrit que cada estiu apleguen milers de persones durant una setmana i a banda de l’emoció de les apostes, és un lloc on molts i moltes aprofiten per fer-se veure i per beure, un milió de pintes previstes. Aquest any s’espera l’arribada de 150.000 visitants, uns 3.000 més que l’any passat i els menors de 16 anys podran entrar de franc però hauran d’anar acompanyats d’un tutor.  

Els comerciants de la ciutat, després d’haver fet el gran negoci a principi de juliol amb l'arribada de la Volvo Ocean Race, preveuen que les curses deixaran uns 60 milions a l'economia local i per assegurar-se un inici amb caliu, els organitzadors han abaixat el preu de les entrades per a demà dimecres, un dels dies estrella juntament amb el dijous, dia de les dames. També s’ha modificat l’horari per acomodar-se a la graella de RTÉ i no interferir amb els Jocs de Londres; començarà a les 4 de la tarda.

Font: Irish Independent

Foto original

Torna a dalt