Els culers Irish celebren la lliga al seu feu de Temple Bar

Els culers Irish celebren la lliga al seu feu de Temple Bar Foto de família durant la celebració al Buskers / Foto: Liffey

Com a cada partit del Barça, els culers irlandesos van trobar-se ahir al Buskers de Temple Bar per mirar el derbi que podia proclamar els blaugrana campions de lliga. Tenint en compte que la cosa va encarrilar-se ben aviat, el partit es va viure amb molta calma, tot i que, durant els darrers vint minuts, molts barcelonistes no van poder reprimir-se i de tant en tant es van deixar anar.

Amb el xiulet final va començar la celebració, amb xampany francès, gentilesa del Buskers com a reconeixement a la fidelitat de la culerada Irish que, de fa anys, ha convertit aquest pub en el feu de la Penya Blaugrana de Dublin – O’Connelletes, nom que és el resultat de barrejar O’Connell, el carrer on abans se celebraven els títols, amb Canaletes.

Després, entre la victòria, la cervesa i el xampany, l’eufòria es va desfermar i van començar els càntics, la prova infal·lible de detecció de madridistes, les fotos de família i les escenes de germanor entre els culers, que provenen de molts països diferents i és que com diu el Cant del Barça... una bandera ens agermana.

Podeu mirar el vídeo a Liffey TV

Torna a dalt