Puntada de peu amb traïdoria de Virgin Media a eir Sport

Puntada de peu amb traïdoria de Virgin Media a eir Sport Puntada de peu de Virgin Media Sport a eir Sport / Liffey

Després de l’aturada de més de quatre mesos de la Lliga de Campions i de l’Europa League arran de la pandèmia, ara fa uns dies els afeccionats al futbol havien pogut tornar a mirar els partits de les dues competicions continentals organitzades per la UEFA. En principi, l’alegria havia arribat a les cases dels abonats de les tres plataformes que ofereixen partits de futbol en els seus paquets -Virgin Media Sport, eir Sport i Sky Sport-, però sembla que la casa dels clients d’eir Sport és com la dels pobres, és a dir, que l’alegria no hi dura gaire.

En aquest sentit, els fets van tenir lloc ahir al vespre quan Virgin Media Sport va tallar el senyal del partit corresponent als quarts de final de la Champions League que enfrontava l’Atlético de Madrid i l’RB Leipzig a la plataforma eir Sport; després d’un temps amb un missatge informant que hi havia un problema tècnic, eir Sport va començar a emetre partits de futbol gaèlic jugats en el passat.

Amb tot, una de les coses que va causar més consternació va ser que, segons alguns dels afectats, el tall es va produir quan només s’havien jugat els primers vint minuts, amb tots els teleespectadors amb la mel als llavis. Òbviament, una acció tan malèvola feta amb aital nivell de nocturnitat i traïdoria va encendre les xarxes ben de pressa.

Les explicacions de Virgin Media Sport van arribar mitjançant un curt comunicat en forma de tweet (a sota) en què explicava que havien suspès el proveïment d’imatges del partit a eir Sport perquè no els havia pagat tots els drets de distribució acordats fa un any entre ambdues cadenes, recomanant als afectats de contactar el servei tècnic del seu competidor per via telefònica -indicant el número i tot- o mitjançant Twitter.

Per la seva banda, eir Sport va justificar no haver pagat l’import acordat en el fet que la pandèmia havia provocat una disminució molt notable dels esdeveniments esportius durant els darrers mesos i que havien proposat una revisió del contracte a Virgin Media Sport, que no en va voler saber res.

De tota manera, segons un portaveu d’eir Sport, la cadena vol oferir el millor a la seva clientela i és per això que miraran de resoldre el problema amigablement, tot i que sembla que la seva manera de negociar encara conserva alguns dels tics de quan era un monopoli estatal i es deia Telecom Éireann.  

En cas que no facin les paus, els abonats d’eir Sport es perdran la resta de partits de la Champions i de l’Europa League. D’altra banda, el tall del senyal no hauria d’afectar els abonats d’Sky Sport, tot i que, paradoxalment i fent que la història sigui encara més rocambolesca, reben el senyal de Virgin Media Sport mitjançant eir Sport. Tanmateix, ahir alguns abonats d’Sky Sport van queixar-se via Twitter que no rebien el senyal.

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt