La ganduleria es paga cara al rebut de la llum

La ganduleria es paga cara al rebut de la llum El rebut de la llum / Foto: Liffey

Segons el portal bonkers.ie, que permet de comparar les tarifes dels principals proveïdors de serveis com electricitat, gas, internet, hipoteques, telèfon, etc., la ganduleria dels consumidors no canviant-se a una companyia elèctrica que ofereixi un preu més baix es paga cara, amb una diferència de fins a 270 euros anuals.

Aquesta informació arriba en el moment que al mercat per a particulars hi haurà un nou actor, Energia que, a fi de guanyar quota de mercat ràpidament, oferirà els preus més baixos. El cost aproximat de la factura estàndard d'Energia, pronunciat “energuia”, serà d'uns 1.920 euros anuals per als qui tinguin gas i electricitat, xifra que suposa un estalvi de 217 euros respecte a la tarifa estàndard i 92 euros respecte al segon millor preu, el d'ESB.

Tanmateix, si els consumidors continuen amb la mateixa actitud que fins ara els d'Energia podrien quedar-se amb un pam de nas i és que malgrat la diferència de tarifa entre els diferents operadors, les dades de l'Agència Nacional de Consum mostren que 3 de cada 5 consumidors no han canviat mai de proveïdor i que la majoria d'ells no s'ha molestat a comparar tarifes.

Font: Irish Independent

URL curta: ves.cat/iNCa

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt