El Brown Thomas de Grafton Street parla xinès mandarí

El Brown Thomas de Grafton Street parla xinès mandarí El Brown Thomas de Grafton Street, Dublin 2 / Foto: Liffey

Brown Thomas ha contractat 10 parlants de xinès mandarí per fer front a l’augment de clientela del gegant asiàtic que ve de visita a la capital irlandesa per Nadal i que gràcies al seu alt poder adquisitiu poden permetre’s el luxe de comprar, tranquil·lament, productes de les millors marques per un import superior als 20.000 euros la peça.

Amb aquestes 10 incorporacions temporals l’establiment més luxós del comercialíssim Grafton Street (Dublin 2) compta amb 25 parlants de xinès mandarí que, a més, han fet un curset de cultura general al UCD Confucius Institute, una institució que promou la cooperació entre Irlanda i la Xina en l’àmbit dels negocis i de l’educació.

Però no és l'única deferència que tenen amb la clientela xinesa perquè la botiga també té 12 terminals que accepten la China Union Card, l’equivalent a la targeta de crèdit del món occidental. Les marques més demandades són Louis Vuitton, Hermes i Chanel malgrat que també s'interessen molt pels productes que no troben a la Xina.

Font: Herald

URL curta: ves.cat/ht_Y

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt