D’oficina principal de l’Anglo Irish Bank a coffee shop

D’oficina principal de l’Anglo Irish Bank a coffee shop L'antiga oficina de l'Anglo Irish Bank / Foto: Liffey

Irish Life Assurance ha sol·licitat un permís a l’ajuntament de Dublin a fi de posar un establiment de cafès (coffee shop) a la que durant molts anys va ser l’oficina principal de l’Anglo Irish Bank, el primer banc en ser nacionalitzat arran de la crisi econòmica amb una injecció de 35.000 milions i que, tot i haver canviat el nom pel d'Irish Bank Resolution Corporation, és en procés de liquidació.

El local en qüestió és propietat d'Irish Life i està situat a l’edifici Saint Stephens Court, a la banda nord del cèntric Saint Stephen’s Green (Dublin 2), i té dos nivells: una planta baixa de 190 metres quadrats, que és on hi hauria l’espai on se servirien els cafès i els clients podrien seure, i el soterrani que, amb els seus 230 metres quadrats, serviria de magatzem, oficines i lavabos.

Segons Gerard Tannam, un expert en marques, posar una botiga a l’antiga oficina del banc fallit té els seus riscos però alhora les seves oportunitats i és que aquest lloc és una icona de la crisi econòmica que ha afectat Irlanda durant els darrers anys. De tota manera també podria atraure molta clientela àvida de ser en un lloc tan significatiu i on es podrien fer moltes bromes fàcils.

Font: Irish Independent

URL curta: ves.cat/eTKh

Torna a dalt