Empleats del Penneys: doneu la pallissa als superiors!

Empleats del Penneys: doneu la pallissa als superiors! El Penneys de Mary Street, Dublin 1 / Foto: Liffey

Durant les properes setmanes els mànagers del Penneys hauran d’aguantar estoicament els pesats dels seus 3.000 empleats arran de les instruccions donades pel sindicat Mandate i és que els treballadors de base d'aquesta cadena de botigues de roba econòmica van veure com no els apujaven el salari malgrat que d'altres empreses del sector sí que ho feien. A més, els mànagers del Penneys han aconseguit un augment d’un 2% amb caràcter retroactiu fins al setembre passat.

Amb tots aquests elements sobre la taula, el sindicat Mandate ha aconsellat els seus associats que aprofitin qualsevol oportunitat per recordar als seus superiors el seu malestar i decepció per no haver rebut cap augment de salari; altrament, l’empresa podria entendre que els treballadors estan d’acord amb el salari actual.

A més, hi ha l’agreujant que l’any passat els seus col·legues a Irlanda del Nord van rebre un augment del 2.5%. Un representant sindical afirma que és molt injust que no es reconegui l’esforç realitzat pels treballdors i ha alertat que l’empresa vol reduir, encara més, el salari dels treballadors nous.

Font: Irish Independent

Torna a dalt