La nova marca de Benestar Social costarà 7 milions

La nova marca de Benestar Social costarà 7 milions La nova marca Intreo al centre de Dublin / Foto: Liffey

Implementar la nova marca de l’híbrid sorgit de fusionar les 60 oficines de Benestar Social que hi ha arreu del territori amb les del Servei de Col·locació (FÁS) costarà entre 6 i 7 milions d’euros, és a dir, una mica més de 100.000 euros per oficina. El “rebranding” acabarà a final del 2014 i de moment ja s’ha fet a 11 oficines.

Intreo, el nou nom, és una combinació de les paraules “introduction” (presentació) i “treo”, que vol dir direcció en gaèlic. Aquesta pràctica d’utilitzar una paraula en llengua irlandesa en el nom d’una entitat o agència estatal és molt habitual tot i que sol ser l’única presència del gaèlic en tota l’organització.

Un portaveu de Benestar Social ha explicat que Intreo serà un lloc on als ciutadans se’ls presentaran noves oportunitats per a trobar feina, fer cursos o rebre consells sobre el seu desenvolupament personal. En principi la fusió de Benestar Social i el FÁS hauria de servir perquè els qui van a gestionar qualsevol assumpte relacionat amb un subsidi aprofitin que són a l’oficina per a intentar trobar feina.

Font: Irish Examiner

URL curta: ves.cat/dugj    

Torna a dalt