eBay crea 450 llocs de treball al seu centre de Dundalk

eBay crea 450 llocs de treball al seu centre de Dundalk La felicitat dels treballadors d'eBay i PayPal / Foto: ebaycareers.com

La multinacional nord-americana de la compra-venda online eBay va anunciar ahir la creació de 450 llocs de treball al seu centre d’atenció al client situat a Dundalk (Comtat de Louth) on l’any passat ja va crear-ne 1.000 més. Actualment la companyia, dividida en eBay i PayPal, dóna feina a unes 2.300 persones repartides entre els seus dos centres a Irlanda, el de Dundalk i el del Ballycoolin Business Park (Dublin 15), aquest darrer en diversos edificis antigament ocupats per l’empresa Xerox.

El Taoiseach Enda Kenny va fer el discurs habitual en aquests casos afirmant que això era una mostra de la confiança que les empreses tenen en Irlanda a més de ser un reconeixement a la mà d'obra qualificada i al talent que hi ha al país. Tanmateix i respecte a aquest segont punt, Kenny va oblidar que fa uns mesos PayPal va queixar-se de la poca habilitat en llengües estrangeres dels irlandesos, fet que obligava l’empresa a haver d’anar a cercar gent a l’estranger.

Per a més informació sobre les vacants cliqueu aquí

Font: RTÉ

URL curta: ves.cat/cVYL

Torna a dalt