Recerca d'un candidat per a la pitjor feina d’Irlanda

Recerca d'un candidat per a la pitjor feina d’Irlanda Un avió de Ryanair a l'aeroport de Reus, el Baix Camp / Foto: Liffey

La marxa d’Stephen McNamara, el portaveu de Ryanair durant els darrers quatre anys, ha obligat l'aerolínia a posar un anunci per tal de cobrir la vacant de cap de relacions públiques. Segons la mateixa companyia, es considera la pitjor feina d’Irlanda i és que el més habitual és que en qualsevol polèmica Ryanair sigui al costat equivocat.

McNamara se’n va a treballar de director de comunicacions a la Unió Irlandesa de Rugbi i Futbol (IRFU) i començarà a la nova feina poc abans del Sis Nacions. La història sembla un déja-vu perquè el seu predecessor, Peter Sherrard, va deixar el càrrec l’any 2008 per anar a fer de director de comunicacions a la FAI, la Federació Irlandesa de Futbol.

En anunciar la vacant, el director general de Ryanair Michael O’Leary ha afirmat que cerquen una persona valenta que estigui disposada a batallar contra tota la informació que surt a la premsa, sobretot els rumors infundats i les llegendes aèries que afecten la companyia. Tenint en compte que l’empresa gasta molt poc en anuncis un altre atribut que ha de tenir qui ocupi la vacant és l’habilitat en generar publicitat gratuïta, un dels signes d’identitat de Ryanair.

Font: The Journal.ie

Torna a dalt