100.000 euros per als electricistes que vagin a Austràlia

100.000 euros per als electricistes que vagin a Austràlia Prospecte informant sobre feina a l'estranger / Foto: Liffey

La manca de treballadors autòctons ha obligat una empresa australiana a cercar més de 100 electricistes irlandesos especialitzats en xarxes de distribució que estiguin disposts d'anar a Melbourne. Com que la capital de l’Estat de Victòria és molt lluny, literalment als antípodes, l’empresa ofereix unes condicions que són difícils de rebutjar, sobretot per a aquells que ja porten un cert temps veient impotents que a Irlanda no hi tenen cap futur.

Al paquet de "convenciment" hi ha un visat de treball per a una durada de quatre anys que inclou a la parella, vols de franc per a treballadors i família, salari equivalent a 100.000 euros amb la possibilitat d’arribar a 130.000 amb el bonus, ajudes per al trasllat, furgoneta i diversos beneficis socials.

Durant els darrers anys alguns països amb necessitat de mà d’obra, com Austràlia o el Canadà, s’han fixat en el mercat laboral irlandès per la seva qualificació, per la disponibilitat a marxar fora i per les similituds culturals, sobretot lingüístiques. El sector que ha acaparat més demandes ha estat el de la construcció però també n’hi ha hagut d’altres com taxistes, conductors d’autobús o personal sanitari.

Font: Irish Independent

Torna a dalt