El govern nega haver ignorat l’euroferta de Ryanair

El govern nega haver ignorat l’euroferta de Ryanair Un avió de Ryanair a l'aeroport de Dublin / Foto: Liffey

Nova enganxada entre el govern i Ryanair per l’oferta de l’aerolínia per tal que l’Estat s’estalviï uns 3.5 milions d’euros –calculat sobre 1.000 viatges- durant la presidència de torn a la Unió Europea el primer semestre del 2013. El malvat O’Leary ha ofert un tracte preferent als funcionaris del govern que s’hagin de desplaçar a Brussel·les: 49,99 euros per trajecte entre Dublin i Charleroi, pagament a 30 dies, cap comissió en cas de canvis al bitllet i atenció exclusiva als taulells dels aeroports.

Segons la companyia aèria l’oferta enviada a la secretària d’Estat d’Afers Europeus, Lucinda Creighton, no va obtenir cap resposta i aquest fet va ser considerat per Ryanair com un rebuig tot remarcant irònicament que en diverses ocasions havia escoltat del govern que estaven treballant per tal de reduir costos.

Per la seva banda el govern ha negat haver ignorat l’oferta de Ryanair i ha assegurat que com en qualsevol despesa pública primer s’han d’estudiar les diferents opcions, sobretot en aquesta època en què els recursos són més limitats. Fins i tot, desmentint Ryanair, el secretari d’Estat d’Economia, Brian Hayes, assegura que va demanar una reunió urgent entre l’aerolínia i CWT, l’empresa que va guanyar el contracte de gestionar els viatges durant la presidència irlandesa de la UE.

Font: Irish Times

Torna a dalt