L’Anglo Irish se’n va de pubs i... no a beure pintes

L’Anglo Irish se’n va de pubs i... no a beure pintes El pub Quinns a Drumcondra, Dublin 9 / Foto: Liffey

L’Anglo Irish Bank, rebatejat com a Irish Bank Resolution Corporation, continua la seva croada per cobrar els deutes i ara ha decidit anar a diversos pubs però... no per a fer unes pintes precisament sinó a prendre possessió de 3 establiments emblemàtics que fa uns anys eren propietat de la família de Seán Quinn: dos a Drumcondra (Dublin 9), The Cat & Cage i Quinns, i un al centre de Dublin, el Mssers Maguire. El lloc que ha generat més problemes ha estat el popularíssim Quinns que, de tan popular, dóna nom a una parada d’autobús.

Algú li havia filtrat al seu llogater actual, Eoin Quinlan, que hi anirien i des de llavors que dormia al pis de dalt de l'establiment; quan dijous passat a les 5h40 del matí van arribar 2 serrallers, 3 empleats del banc i 4 agents de seguretat no els va obrir la porta i va trucar a la policia. Com que no tenien cap ordre judicial van haver de marxar amb les mans buides.

El banc li reclama 250.000 euros per endarreriments en el lloguer i és que Quinlan va decidir, unilateralment, rebaixar l’import de 30.000 euros mensuals fins a 15.000 després d’encarregar una valoració a un professional immobiliari. Quinlan diu que els de l’Anglo Irish estan obsessionats amb tot allò relacionat amb Seán Quinn i és per això que s'acarnissen amb ell. De moment els "locals" continuen prenent les seves pintes tranquil·lament aliens a aquesta història.

Font: Irish Independent

Torna a dalt