Aldi entra a la guerra dels uniformes escolars

Aldi entra a la guerra dels uniformes escolars Establiment Aldi a Parnell Street, Dublin 1 / Foto: Liffey

La cadena de grans supermercats alemanya Aldi ha estat la darrera a disparar en la guerra sense quarter en què ha esdevingut el mercat d’uniformes escolars i a partir de dijous vinent vendrà una faldilla o pantalons a 2 euros, un pack de dos polos a 1,25 i una dessuadora per 1,75, en total 5 euros. La roba va destinada a infants de 4 a 11 anys i n’hi ha de color gris, negre, vermell, blau marí, blanc i blau cel. L’oferta d’Aldi supera les de Dunnes Stores i Marks & Spencer que tenen un preu de 15 i 17 euros, respectivament.

La polèmica de l’uniforme escolar és un clàssic de cada estiu que ara ha agafat embranzida arran de la crisi perquè hi ha molts pares que tenen problemes per poder fer front al cost de l’uniforme oficial i que, en els casos de les escoles més elitistes del sud de Dublin com la de Willow Park, es pot enfilar fins als 400 euros.

L’any passat el ministre d’Ensenyament Ruairí Quinn ja va criticar alguns centres escolars que obliguen els pares a comprar l’uniforme a proveïdors que en tenen l’exclusiva negant la possibilitat de comparar preus i triar el lloc on la roba sigui més econòmica. De tota manera el ministre va afirmar que no hi podia fer res perquè no pot obligar els gestors de les escoles a adoptar un uniforme determinat.

Font: Irish Independent

Torna a dalt