Després dels conductors d'autobús ara són els taxistes

Després dels conductors d'autobús ara són els taxistes Parada de taxis a St. Stephen's Green, Dublin 2 / Foto: Liffey

Si la setmana passada eren els conductors d'autobús els qui eren buscats desesperadament per l'empresa que gestiona la xarxa de bus a la ciutat australiana de Melbourne ara ha tocat el torn als taxistes i per la mateixa ciutat; segons algunes fonts del sector, el problema de manca de taxistes és crònic i se'n necessetarien com a mínim 1.000.

En un primer moment Taxi-Link, l'empresa de taxis més important, va pensar en Grècia i va dur a terme una campanya publicitària als mitjans de comunicació grecs però els problemes de visats i sobretot la barrera lingüística els ha fet desistir tot i haver rebut més de 5.000 sol·licituds. Els irlandesos tenen el gran avantatge que parlen anglès i culturalment són molt més propers als australians que no pas els grecs.

Per tal d'atraure els taxistes oferiran un curset gratuït de dues setmanes (normalment costa 900 dòlars australians) que és obligatori i on s'hi inclouen aspectes tècnics com estil de conducció i d'utilització del GPS i d'altres de tipus més social com tractar passatgers difícils. En les properes setmanes una delegació de l'empresa es desplaçarà a Irlanda per realitzar sessions informatives amb els interessats.

Font: Evening Herald 

Torna a dalt