Totes les irlandeses amb pell color canyella, en alerta

Totes les irlandeses amb pell color canyella, en alerta Unes tovalloletes de fals bronzejat / Foto: caretobeauty.com

Ja fa unes quantes setmanes que s’anuncia una possible crisi en el proveïment de matèries primeres de tota mena, que podria causar una aturada en molts processos de producció, a banda d’un augment de preu dels productes de consum diari i d’un allargament del termini d’entrega. I segons algunes fonts del sector, una d’aquestes matèries actualment escasses és l’ethoxdiglycol, un dels ingredients amb què es produeix la crema de fals bronzejat i que ha passat de costar catorze euros el quilo a cent vint-i-un.

De tota manera, no s’espera de veure escenes d’histèria col·lectiva a les farmàcies, que tenen el fals bronzejat com un dels productes més sol·licitats i fins i tot alguns reports sobre robatoris en comerços, revelen que també és una de les coses que més es roben, fet pel qual no és gens estrany de veure un bon nombre d’irlandeses lluint una pell d’un bonic color canyella malgrat que hagi plogut durant dues setmanes seguides.

En aquest sentit, Marissa Carter, directora general de Cocoa Brown, una empresa de venda d’un ampli ventall de productes cosmètics, ha volgut tranquil·litzar tothom assegurant que ja s’ho veien a venir i com que són gent previsora, el gener passat van fer una comanda de les grosses, que els permetrà de tenir un estoc suficient per a satisfer la demanda durant la campanya nadalenca; això sí, Carter aconsella de comprar aviat per si de cas, atès que el temps d’entrega s’ha multiplicat per deu.

L’empresària explica que és un problema global i que tothom està igual, situant l’origen de tot plegat en l’augment de popularitat dels productes cosmètics a la Xina, que ha abraçat l’estètica occidental generant una forta demanda addicional que supera amb escreix la disponibilitat de matèries primeres i la capacitat de producció. Carter explica que les irlandeses són les que més fals bronzejat consumeixen per càpita.

Font: Newstalk

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt