Tarifa estudiantil al Coppers: només 40 euros la nit

Tarifa estudiantil al Coppers: només 40 euros la nit Rètol a l'exterior del Coppers / Foto: Liffey

Sembla que molts dels estudiants que lloguen una habitació durant tot l’any acadèmic no tenen cap intenció de seguir la tradició puix que, arran de la Covid-19, molts centres universitaris només faran classe un parell de dies a la setmana. Així doncs, a molts els sortirà a compte passar una nit en un hostal o un Bed & Breakfast més que no pas llogar una habitació malgrat que, donada la situació, totes les universitats, tret del Trinity College, han abaixat les tarifes dels allotjaments que gestionen als seus respectius campus.

Per la seva banda, alguns hotels que han estat severament castigats per la pandèmia -primer pel confinament i després per la manca de turisme arran de les estrictes normes de quarantena per als qui arriben de fora- i que han vist la seva gran oportunitat de recuperar-se amb aquest nínxol de mercat inesperat, ara han començat a oferir la tarifa estudiant.

I entre els que més destaca hi ha el Jackson Court Hotel, un establiment que pertany al mateix conglomerat empresarial que el mític Copper Face Jacks -Coppers pels amics-, un pub situat a Harcourt Street (Dublin 2) i considerat la Sodoma i Gomorra de la ciutat, a banda de ser una parada obligatòria per a tot culchie que visiti o vagi a viure a la capital.

En aquest sentit, el Jackson Court Hotel, que disposa de trenta-sis habitacions amb Wi-Fi i taula de treball, ofereix una tarifa d’entre 40 i 55 euros per persona i nit compartint una cambra doble, esmorzar inclòs. La tarifa és vàlida de diumenge a dijous i a l’hora de fer la reserva s’ha d’ensenyar el carnet d’estudiant.

Font: Irish Independent

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt