Horari amb prioritat per a la gent gran en alguns súpers

Horari amb prioritat per a la gent gran en alguns súpers El Tesco de Phibsboro, Dublin 7 / Foto: Liffey

La gent gran, amb un sistema immunitari més dèbil, és un dels col·lectius amb més de risc de no sobreviure el coronavirus i és per això que molts passen per una situació difícil en no poder anar al supermercat per por de contagi. De tota manera, en una època de solidaritat, algunes de les cadenes de supermercats més importants d’Irlanda han posat fil a l’agulla i han creat un horari durant el qual la clientela de més edat tindrà prioritat.

Els primers a anunciar-ho van ser els de Lidl, que ja van implementar la mesura ahir al matí, de nou a onze, als 163 establiments que la cadena alemanya té repartits arreu del territori. Entre els avantatges per a la clientela sènior del Lidl hi haurà un servei d’atenció personal a fi de trobar les coses que necessitin i el més important per a qualsevol persona que vagi a un supermercat ple a vessar de gent: esquivar la cua de la caixa.

Lidl ha informat que la iniciativa s’aplicarà cada dia durant dues hores, més concretament de nou a onze del matí. La cadena de preus baixos també ha aprofitat per a demanar a la clientela més jove que miri d’anar a comprar durant unes altres hores a fi de crear un ambient de tranquil·litat i seguretat per als més grans.

Per la seva banda, Tesco també s’ha afegit a la iniciativa, que començarà a implementar a partir d’avui. De tota manera, la clientela sènior de la cadena britànica haurà de matinar una mica i alhora anar de pressa perquè l’horari en què gaudiran de tracte avantatjós acabarà a les nou del matí, és a dir, que els qui vagin a un establiment que obri a les vuit -n’hi ha que ho fan a les set-, només tindran una hora de marge. La tercera cadena a afegir-s’hi ha estat Iceland, amb 27 botigues, que farà el mateix que Tesco: cada dia de vuit a nou del matí.

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt