L’Spar no té prou nivell per ser a la Terminal 2

L’Spar no té prou nivell per ser a la Terminal 2 Vestíbul d'arribades de la Terminal 2 / Foto: Liffey

La Dublin Airport Authority (DAA) ha convocat un concurs públic per a omplir el buit que deixarà la botiga Spar situada al vestíbul d'arribades de la Terminal 2 de l'aeroport de Dublin i un dels requisits principals és que el nou establiment sigui de nivell, adduint que per allà arriben els passatgers que volen en companyies aèries que no són de baix cost, sobretot nord-americans i irlandesos que vénen de lluny, i la cafeteria de la terminal ha estar a l'altura.

Segons la DAA, aquest vestíbul és un hub internacional d'arribades i sortides, l'epicentre emocional de la terminal i la primera imatge que veuen els visitants, per la qual cosa no hi pot haver una botiga qualsevol. En aquest sentit, les bases del concurs estipulen que s'haurà de servir cafè d'alta qualitat així com oferir una gran varietat de sandvitxos que satisfacin les demandes d'una clientela internacional molt variada, una oferta inexistent actualment.

El contracte de lloguer del local, que té una superfície de 127 metres quadrats, serà per a tres anys amb una opció d'allargar-lo dos anys més i es donarà prioritat a les marques de renom internacional al sector. D'altra banda, amb el tancament de la seva botiga a la Terminal 2, Spar desapareix de l'aeroport dublinès després de tancar la botiga de la terminal 1 l'any 2016. Les empreses interessades tenen fins al 12 de febrer per a presentar les seves ofertes.

Font: The Journal.ie

Torna a dalt