Amb IKEA online ja no caldrà anar fins a Ballymun

Amb IKEA online ja no caldrà anar fins a Ballymun Panell de temps d'espera de Dublin Bus / Foto: Liffey

Tot i que la botiga de Ballymun està molt ben comunicada, al costat de l'M50 i amb un autobús, el 140, que hi acaba el recorregut i que fins i tot porta el nom de la casa sueca al panell frontal, que també apareix al panell de temps d'espera a les parades (foto), anar fins a Ballymun (Dublin 9) pot fer-se una mica farragós depenent d'on es visqui, a banda que l'entorn de la botiga no convida gaire a acostar-s'hi.

De tota manera, tot això podria canviar perquè des d'ahir la marca de mobiliari sueca permet de fer compres per internet, evitant d'haver de recórrer tota la botiga; així doncs, n'hi haurà prou amb uns clics per a triar els productes i que te'ls portin a casa; saber muntar-los continuarà sent una altra història.  

L'obertura de la botiga digital forma part del pla de creixement que l'empresa té per a Irlanda i té l'objectiu d'arribar arreu del territori, atès que a l'illa només hi ha dues botigues, la de Ballymun i la de Belfast, a banda del magatzem de Carrickmines (sud de Dublin), on només s'hi pot anar a recollir comandes, no a comprar. De moment IKEA no ha fet cap referència a obrir una segona botiga tot i que de fa temps que hi ha rumors apuntant cap a Cork.

Font: Irish Examiner

Torna a dalt