Supermac’s apuja el to en la guerra contra McDonald’s

Supermac’s apuja el to en la guerra contra McDonald’s Publicitat de Supermac's davant d'un McDonald's / Foto: @Sean_Struck via Twitter

Durant els darrers anys la cadena irlandesa de menjar ràpid Supermac's, fundada a Galway fa més de quaranta anys i tota una icona a Irlanda, ha mantingut una guerra contra el gegant nord-americà McDonald's, que ha dut al jutjat qualsevol intent de Supermac's d'expandir les seves operacions fora de l'illa.

La primera topada entre les dues empreses va tenir lloc als Antípodes, més concretament a Austràlia, on Supermac's volia expandir-se a fi d'aprofitar la gran quantitat d'irlandesos que van desplaçar-s'hi arran de la crisi, molts dels quals, els que més enyoren el seu país, mourien cel i terra per anar a un establiment Supermac's a fi de sentir-se com a casa.

Però McDonald's s'hi va oposar i un jutge els va donar la raó adduint que l'ús de la partícula “mac's” era massa semblant a "Mc" i podria causar confusió. El mateix va passar a Europa, tot i que la batalla legal continua a l'Oficina Europea de la Propietat Intel·lectual puix que Supermac's ha demanat que s'anul·li la marca Big Mac en alguns casos concrets.

Mentre s'espera una resposta definitiva, Supermac's ha endegat una campanya publicitària a les xarxes socials i al carrer anunciant als quatre vents que a la companyia no fan el pallasso amb les coses del menjar, fent referència al personatge que hi ha a molts establiments de McDonald's i que llencen al cubell de la brossa.

També recorden que són 100% irlandesos, denunciant així que els nord-americans han anunciat, segons Pat McDonagh, propietari de Supermac's i que quan anava a escola corria tan de pressa que li deien Supermac, el trasllat de la seva seu europea d'Irlanda cap al Regne Unit. En el cas de la publicitat al carrer, s'aparca un camió-anunci davant d'establiments McDonald's (foto).

URL curta: bit.ly/2uG8ns6

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt