A subhasta tot l’antic mobiliari del Banc Central

A subhasta tot l’antic mobiliari del Banc Central L'antiga seu del Banc Central a Dame Street, Dublin 2 / Foto: Liffey

Fa unes setmanes el Banc Central va mudar-se des de la seva antiga seu a Dame Street (Dublin 2) cap a la seva flamant nova casa als Docklands (Dublin 1) i en lloc de traslladar el mobiliari va decidir de vendre'l tot en un mateix lot al millor postor, que va resultar ser Niall Mullen, un expert antiquari del comtat de Laois que el dia 30 de maig intentarà treure'n un profit subhastant tot el que hi havia a l'edifici.

Quan va decidir de comprar tots els objectes pensava que no hi hauria gaire cosa però, com sol passar quan algú ordena o buida una casa, la realitat va ser ben diferent i al final es va trobar gairebé 5.000 objectes de tot tipus: cadires, armaris, escriptoris, taules de reunió, quadres i figures. Així doncs, per buidar l'edifici Mullen va acabar tardant 24 dies i va omplir 22 camions.   

Ara l'antiquari espera treure'n com a mínim 100.000 euros i els objectes es vendran per separat al millor postor, sense preu de sortida mínim. L'objectiu és de vendre-ho tot i a partir d'aquest cap de setmana els interessats podran donar un cop d'ull als objectes al Heritage Complex de Killenard (Comtat de Laois).

Font: Irish Independent

URL curta: bit.ly/2rmAVWh

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt