Els treballadors d'ara no pensen gaire en la pensió

Els treballadors d'ara no pensen gaire en la pensió Pocs diners destinats al pla de pensions / Foto: Liffey

Una enquesta duta a terme per l'asseguradora Friends First ha revelat un cert desconeixement per part del 25% dels futurs pensionistes sobre l'import que cobren els jubilats, amb l'agreujant que es preveu que un 44% dels treballadors d'ara només tindran com a ingressos la pensió estatal. Actualment la pensió és de 230 euros a la setmana, és a dir, 11.960 euros anuals.

Altres dades destacades de l'enquesta, que tenia una mostra de 1.000 persones, és que només el 30% va afirmar creure que podria viure confortablement si avui fossin jubilats i cobressin la pensió estatal; un 31% va assegurar que encara no havia pensat de què viuria i un 55% va reconèixer no tenir una pensió privada, essent el motiu principal el fet de no poder permetre-se-la.

Segons Simon Hoffman, director de Pensions i Inversions a Friends First, a l'estudi s'ha vist que la gent està molt atrafegada amb el seu present i se centra en assegurar el seu finançament a curt i mig termini, oblidant el llarg. Hoffman alerta que no només és primordial que la gent contracti un pla de pensions sinó que planifiqui correctament tot allò relacionat amb la pensió a fi d'assolir el seu objectiu financer durant la vellesa.

Font: Irish Independent

URL curta: bit.ly/2dSLRUG

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt