KPMG és la preferida entre els nous graduats

KPMG és la preferida entre els nous graduats Google ja no és la preferida dels graduats / Foto: Liffey

Un estudi del portal de feina GradIreland fet amb una mostra de 7.460 estudiants ha revelat que els nous graduats irlandesos ja no tenen Google com a empresa preferida per a començar la seva carrera laboral sinó que ara la més desitjada entre els que surten dels centres d'ensenyament superior és la consultora KPMG, que l'any passat ocupava la catorzena posició.

Sembla que les companyies de les noves tecnologies comencen a recular i Google passa de la primera posició a la tercera, superada per una altra consultora, Price Waterhouse Coopers, que manté la mateixa posició que l'any passat; Apple ocupa el lloc vint. Completen el Top 10 Lidl Ireland, Accenture, Deloitte, Pfizer, Jameson-Irish Distillers, el Departament d'Ensenyament i Boston Scientific. Bàsicament, que els graduats cerquen empreses de renom que llueixin bé al currículum.

Un altre sector que es recupera és el de la banca, amb Bank of Ireland a la 15a posició i AIB a la 33a, pujant 14 i 13 places, respectivament. També es nota que la congelació salarial al sector públic li passa factura i els tres integrants estatals del Top 20 perden posicions: Ensenyament passa de la 3a a la 9a plaça, Afers Estrangers de la 7a a la 11a i la televisió pública RTÉ de la 8a a la 13a, fet que reflecteix que, un cop superada la crisi, el sector públic deixa de ser considerat un valor refugi.

Font: The Journal.ie

URL curta: bit.ly/2dvrqdC

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt