Bank of Ireland no vol veure clients a la finestreta

Bank of Ireland no vol veure clients a la finestreta Oficina del Bank of Ireland a College Green, Dublin 2 / Foto: Liffey

Durant els darrers anys el sector bancari ha tendit a l'automatització i ha penalitzat amb comissions de tot tipus la clientela que va a la finestreta a fer qualsevol transacció però sembla que, a parer del Bank of Ireland, encara hi ha massa clients que volen tractar amb éssers humans i ha decidit de fer el pas definitiu per acabar amb la “molèstia”.

Així doncs, a partit de mitjan novembre qui vagi a la finestreta haurà de tenir un motiu important com voler treure un mínim de 700 euros o dipositar xecs o diners en metàl·lic per un import mínim de 3.000 euros. Per a imports inferiors els clients hauran de fer servir els diversos dispositius automàtics que hi ha a les 250 oficines que el banc té repartides per tot el territori.

Com que l'allau de crítiques ha estat immediata, sobretot per la dificultat que té la gent gran a l'hora de fer gestions mitjançant màquines, Bank of Ireland ha puntualitzat que farà una excepció amb a la clientela més veterana i “vulnerable”. Un altre canvi de l'entitat és que ja no enviarà els extractes bancaris en paper sinó que la informació es facilitarà únicament per via electrònica.

URL curta: ves.cat/mgqP

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt