Quinze comissaries venudes per 1,3 milions d’euros

Quinze comissaries venudes per 1,3 milions d’euros L'antiga comissaria de Whitehall, Dublin 9 / Foto: Liffey

Una de les mesures endegades fa uns anys pel govern per tal de reduir la despesa pública va ser tancar les comissaries de policia considerades prescindibles, la majoria en zones rurals on és feia una denúncia al dia de mitjana tot i que també se'n van tancar algunes de situades a les grans ciutats com és el cas de Whitehall (Dublin 9), on properament hi haurà un dipòsit de cadàvers.

A banda de reduir la despesa el govern també tenia l'objectiu de generar ingressos amb la venda dels immobles però al principi va ser un fracàs total, probablement perquè llavors el mercat estava saturat d'edificis i per les reformes requerides en alguns casos. Així doncs i a fi d'evitar el seu deteriorament per manca d'ús, alguns edificis han estat oferts a les comunitats locals i a agències estatals; en aquest moment ja n'hi ha 16 del primer cas i 10 del segon.

Pel que fa a la venda sembla que darrerament el mercat s'ha animat i durant l'any 2014 l'Estat va ingressar 1,3 milions d'euros per 15 propietats; n'hi ha sis més que per raons de confidencialitat, no hi va haver cap subhasta pública sinó que va ser un tracte privat, no se n'ha fet públic el preu. La venda més quantiosa va ser la de l'antiga comissaria de Mallow Road, a Cork, que va canviar de mans per 260.000 euros, i l'altre extrem hi ha la de Tullyvin (Comtat de Cavan), venuda per 45.000 euros.

Font: Irish Independent

URL curta: ves.cat/maAg

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt