Els hotels de Dublin fan l’agost amb la Web Summit

Els hotels de Dublin fan l’agost amb la Web Summit Entrada del Convention Centre de Dublin / Foto: Liffey

La consolidació de Dublin com a ciutat de convencions té uns grans beneficiaris: els hotels de la ciutat, que fan l'agost cada vegada que hi ha una trobada internacional important en què vénen peixos grossos carregats de virolla; el proper congrés d'aquestes característiques és la Web Summit, que comença dimarts i que durant tres dies aplegarà unes 20.000 persones del món d'internet a l'RDS de Ballsbridge (Dublin 4).

Alguns hotels deuen tenir el calendari d'esdeveniments penjat a la paret i disparen els preus fins a un 600% durant els períodes calents. Com a exemples, trobats al portal booking.com, hi ha el Maldron Hotel Parnell Square (Dublin 1), de tres estrelles, que cobra 360 euros cada nit per una habitació que just el dia abans de la Web Summit costa només 60 euros. El cas més exagerat és el d'alguns Bed & Breakfast de Gardiner Street (Dublin 1), que cobren 709 euros per una habitació que normalment en val 64.

Tot això no ha agradat gens a un dels cofundadors de la cimera, Paddy Cosgrave, que ho troba molt decebedor. També ha mostrat el seu malestar l'alcalde de Dublin, l'independent Christy Burke, que troba totalment erroni voler esquilar els visitants.

Per la seva banda, l'Irish Hotels Federation s'ha defensat dient que la mitjana de les tarifes hoteleres per a la Web Summit eren inferiors als imports apareguts a booking.com i que Irlanda continuava sent una de les destinacions més econòmiques de l'Europa Occidental.

Font: Irish Independent

URL curta: ves.cat/l-P5

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt