Al popular Late Late Show d’RTÉ que no hi falti de res

Al popular Late Late Show d’RTÉ que no hi falti de res Ryan Tubridy i Josep Carreras al Late Late Show / Foto: pantalla RTÉ

És el programa més popular (45% de quota) i longeu de la televisió pública RTÉ i segons les dades publicades per la cadena mitjançant la Llei de Llibertat d'Informació, el Late Late Show dels divendres al vespre actualment presentat per Ryan Tubridy també és el que més gasta a l'hora de proveir de menjar i beure (amb i sense alcohol) amb 395 euros de mitjana per programa.

En segona posició i a una gran distància hi ha el Saturday Night Show (de dissabte al vespre) presentat per Brendan O'Connor amb una mitjana de 174 euros per programa. Segons RTÉ, aquests imports inclouen entrepans, galetes, coses per picar així com tot tipus de refrigeris, te, cafè, vi i cervesa. En total 23.090 euros en menjar i 14.448 euros en beguda per al 2013.

Una altra cosa força popular a RTÉ és aixecar el braç i l'any passat la despesa en taxis va ser de 287.444 euros, gairebé 20.000 euros més que l'any anterior. A principi d'any la direcció va proposar als treballadors que agafessin el transport públic en cas que haguessin de desplaçar-se entre les set del matí i dos quarts de dotze de la nit però de moment no ha informat si se segueix la proposta o no.

Font: Irish Examiner

URL curta: scur.cat/X53YB7

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt