El Servei Irlandès de Salut transporta sang en Harley

El Servei Irlandès de Salut transporta sang en Harley Una Harley Davidson amb sang irlandesa / Foto: Dublin Harley Davidson via FB

Crisi? Quina Crisi? Arran d'una pregunta parlamentària feta pel portaveu del Fianna Fáil en temes de Despesa i Reforma, Seán Fleming, s'ha sabut que al Servei Irlandès de Salut (HSE) hi ha un nivell i que va comprar tres Harley Davidsons per al Servei Nacional d'Ambulàncies amb un cost de 21.000 euros cada una.

A més, sembla que malgrat els diners invertits en aquestes motos de gamma alta el seu ús només és d'uns 5.200 kilòmetres a l'any, és a dir, uns 100 km o 2 hores a la setmana, xifres que Fleming considera una despesa inacceptable, i no només en temps de crisi. Però la cosa no acaba aquí i és que l'HSE també va comprar tres motos BMW; en aquest cas a meitat de preu de les Harley.

Fleming va dir que tenia entès que les motos s'utilitzaven per arribar de manera ràpida al lloc d'un accident o per transportar sang però que no calia gastar-se tants diners quan hi havia alternatives molt més econòmiques que podrien fer el mateix servei, sobretot tenint en compte que les motos romanen inutilitzades durant el 99% del temps.

Font: The Journal.ie

URL curta: ves.cat/lstu

Foto original

 

Torna a dalt