Compren l’antic Bewley’s Café de Westmoreland Street per 10 milions

L'edifici del mític Bewley’s Café de Westmoreland Street ha estat comprat per 10 milions d’euros després de romandre tancat durant uns anys. De moment ni el comprador o compradors ni les seves intencions no s’han donat a conèixer. Els anteriors propietaris n’havien pagat 26 milions el 2006 durant un dels punts àlgids de la bombolla immobiliària.

Els 5.300 metres quadrats de l’edifici estan repartits entre l’antic cafè-botiga, dos pubs i un hotel que té façanes en tres carrers diferents i s’hi podrien allotjar diversos locals comercials després d’una necessària restauració.

El problema d'aquest edifici ha estat un clàssic de Dublin: un lloc emblemàtic, uns promotors amb molts diners que ho volen fer a la seva manera, grups de ciutadans organitzats que apel·len a qualsevol sol·licitud de permís d'obres i An Bord Pleanála (organisme que examina els projectes i dóna els permisos) que fa les modificacions que creu pertinents. Als promotors no els sol agradar els canvis i continua l'estira i arronsa indefinidament. El temps va passant i el lloc es va degradant.

Després de tancar el cafè-botiga i durant un temps, al soterrani hi hagué un pub germà i amb accés directe des de l'O'Sullivan's que es deia The Bridge i més tard Trivia (encara avui i tapant l'antic cafè, es pot veure una paret de fusta i colors de zebra amb aquest nom). Durant els seus darrers mesos va convertir-se en una cosa semblant al Frazers (actual Murrays) amb pantalles oferint diversos partits i amb molts afeccionats del Celtic de Glasgow considerant-lo el lloc oficial per seguir el seu equip.

Font: Evening Herald i arxiu Liffey

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt