Els creditors nomenen els administradors de Superquinn

L’empresa de consultoria KPMG ha estat nomenada pels bancs AIB, Bank of Ireland i National Irish Bank com a administradora de la cadena de supermercats Superquinn que acumula un deute d’uns 400 milions d’euros. KPMG intentarà trobar un comprador i en cas que no hi hagi cap interessat hauria de fer la liquidació de l’empresa per pagar els creditors.

Aquesta cadena irlandesa va ser fundada el 1960 per Feargal Quinn i actualment dóna feina a gairebé 2.800 treballadors repartits per tot el país en 23 botigues, majoritàriament a la zona de Dublin. Des que el seu fundador la va vendre fa 5 anys a Select Retail Holdings s’ha especulat molt sobre una possible adquisició per part d’un grup de supermercats important; es parla de Sainsbury i Asda però també de l’irlandesa Dunnes Stores.

Durant els darrers anys l’empresa ha tingut alts i baixos obrint noves botigues com les recentment inagurades de Rathgar (Dublin 6) i Heuston South Quarter (Dublin 8), i tancant-ne d’altres com la de Dundalk (Comtat de Louth) el 2009 que va significar la pèrdua d’uns 400 llocs de treball.

Font: Irish Times

Actualització: en només un dia han trobat comprador, Musgrave.

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt