Apartaments de luxe seran destinats a habitatge social

Uns apartaments valorats en 1.5 milions d’euros en el punt màxim del boom immobiliari i que ara es venen per 177.500 euros han estat adquirits a través de la National Assets Management Agency (NAMA, el banc tòxic) per Clúid, una entitat que s’encarrega de gestionar habitatges socials a tot el país i que ha utilitzat diners propis i també préstecs estatals, cosa que suposa una novetat donat que abans el que es rebia de l’Estat eren subvencions.

Els immobles estan situats al barri de recent creació de Beacon South Quarter (a la zona de Sandyford, Dublin 18), al costat de l’M50 i de la parada del Luas i amb vistes sobre Dublin i les seves muntanyes. Amb el preu del 2007 estaven destinats a triomfadors del Celtic Tiger però l’empresa promotora va entrar en concurs de creditors i els va traspassar a la NAMA.

Dels 58 apartaments adquirits per un total de 10.3 milions d’euros, 34 seran per a gent apuntada a la llista d’espera per obtenir un habitatge de Dún Laoghaire-Rathdown i els 24 restants es llogaran a preu de mercat. Els nous veïns rebran les claus a la tardor.

Font: Irish Independent

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt