L’operadora de mòbils Just Mobile tanca després de només 10 mesos

Just Mobile, la darrera operadora de telefonia mòbil a entrar en el saturat mercat irlandès, ha anunciat que plega veles pels problemes de finançament que ha trobat en l’actual context de dificultat per obtenir crèdit. Aquesta operadora era totalment virtual, operava a través de la xarxa de Vodafone i tenia el mateix prefix, el 087.

Era l’única amb un capital 100% irlandès i el que marcava la diferència amb la resta de companyies era el seu vessant solidari destinant el 3% de les recàrregues (top ups) a causes benèfiques escollides pels clients i donant la possibilitat addicional de donar 1 cèntim per minut parlat.

L’apagada serà progressiva però ràpida: des de dimarts passat els clients no han pogut carregar crèdit, el dilluns 8 ja no podran fer trucades o enviar missatges de text i el divendres 12 es tallarà el servei totalment però podran canviar d’operador mantenint el número. La companyia convida els seus clients a informar-se a la web commreg.ie (el regulador estatal de telecomunicacions).

Font: The Journal.ie

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt