IKEA té plans per obrir una segona botiga a Dublin

El fabricant suec de mobles i parament per a la llar IKEA té intenció de repetir el que va fer a l’àrea de Barcelona obrint primer una botiga al nord (Badalona) i després al sud (l’Hospitalet). En el cas dublinès la primera botiga la va obrir fa una mica més de dos anys al nord, a la zona de Ballymun (Dublin 9) i ara vol obrir-ne una altra al sud, més concretament a Cherrywood (Sotscomtat de Dún Laoghaire-Rathdown).

Si fan la mateixa publicitat de quan van obrir a l’Hospitalet dibuixant una línia que separava Barcelona entre els que havien d’anar a una botiga o a l’altra, caldrà veure on posen la frontera a Dublin però tot fa pensar que serà al riu Liffey, que és la marca divisòria natural, social i psicològica de la capital irlandesa.

L’àrea de Cherrywood està molt ben comunicada tant per la ronda M50 com per la línia verda del Luas que va arribar a la zona l’octubre del 2010. S’espera que la construcció de la nova botiga suposarà un estímul econòmic i la creació d’una zona residencial que ja estava prevista abans de la crisi.

Els dos anys que IKEA porta a Dublin han estat molt exitosos i en moltes ocasions han hagut de rebutjar clients que hi anaven en cotxe perquè ja no hi havia places lliures a l’aparcament, a banda de crear un embús a l’M50. Segons els comptes de l’empresa, durant l’any comptable tancat l’agost del 2010 havia tingut un benefici abans d’impostos de 11.4 milions d’euros.

Font: Evening Herald

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt