Lufthansa anuncia que volarà a Knock l’estiu vinent

La companyia aèria Lufthansa ha anunciat que té previst volar a l’aeroport de Knock, conegut oficialment com a Ireland West, durant l’estiu del 2012, més concretament entre el 7 de maig i el 29 de setembre amb un vol setmanal que l’uniria amb diverses ciutats alemanyes via Düsseldorf (Rin del Nord - Westfàlia).

El ministre de Transport Leo Varadkar ha mostrat la seva satisfacció perquè els 2.000 passatgers d’aquesta nova ruta es calcula que aportaran més d’1 milió d’euros al sector turístic local; els visitants alemanys acostumen a fer estades de com a mínim una setmana i solen fer despesa atès que el seu poder adquisitiu és molt més gran que el dels que van amb una motxilla a l’esquena.

El director de l’aeroport Joe Gilmore ha dit que que una companyia com Lufthansa hagi decidit apostar per Knock és una mostra de la viabilitat d’aquest aeroport, construït fa 25 anys a iniciativa del capellà local Monsenyor Horan que va lluitar contra els elements per poder fer-lo realitat. Aquest anunci representa una baló d’oxigen per a Ireland West després que el govern retallés les subvencions.

Font: Irish Times

Torna a dalt