Twitter obrirà una oficina a Dublin

La Industrial Develeopment Authority, ens estatal que s’encarrega de cercar inversió estrangera per al desenvolupament industrial d'Irlanda i que és coneguda com a IDA, va anunciar via Twitter que l’empresa Twitter instal·larà la seva oficina europea a Dublin, la tercera fora dels Estats Units, seguint el camí emprès per altres gegants de la indústria d'internet com Google, Facebook, Paypal o Linkedin.

Aquesta notícia ha estat molt ben rebuda pel govern en una època on el més habitual és anunciar tancaments, com el del call centre de Talk Talk situat a Waterford que ha suposat la pèrdua de 575 llocs de treball. Com sempre es fa en aquests casos, s’ha lloat el sistema fiscal irlandès amb un impost de societats del 12.5% i l'atractiu de Dublin com a cluster per a empreses relacionades amb internet.

De moment no se sap l'abast en termes d'ocupació però el ministre de Treball, Empresa i Innovació Richard Bruton ha dit que encara que al principi fos poca gent, molt probablement hi hauria una expansió a mig termini com ja ha passat amb altres empreses del sector. Actualment cerquen professionals en finances, assistència a l'usuari i màrqueting per incorporar-se immediatament.

Font: RTÉ

Torna a dalt