El ministre Varadkar proposa una gran reunió familiar per al 2013

Tenint en compte que tota l'ajuda financera internacional ha servit únicament per a salvar els bancs, continuar pagant la festa als seus executius i a la classe política, el govern ha hagut d'inventar-se iniciatives per intentar reactivar l'economia. La darrera, amb un pressupost per publicitat d’entre 12 i 16 milions, l'ha anunciada el ministre de Transport i Turisme Leo Varadkar i rep el nom de “la Reunió 2013” (The Gathering 2013).

La Reunió 2013 consisteix en què tots els irlandesos residents a Irlanda que tinguin familiars o amics a l'estranger els convidin a passar uns dies a l’illa i el que és més important, que els visitants deixin anar caler fresc i donin un impuls a l'economia. De moment Varadkar calcula que la iniciativa portarà uns 350.000 turistes i 220 milions d’euros. Ell mateix ha dit que ja ha convidat familiars de l'Índia, del Regne Unit i dels Estats Units.

Els qui s'han mostrat més disposats a col·laborar amb aquesta iniciativa i treballaran estretament amb Fáilte Ireland i Tourism Ireland són els de la Federació d’Hotels Irlandesos que seran molt receptius a l'hora d'allotjar tots aquells que no puguin ser col·locats a casa de familiars o amics.

Font: Irish Examiner

Torna a dalt