Risc cerveser

Fa vint dies els pubs i restaurants amb espai a l’exterior van poder reobrir després de més de cinc mesos tancats, però els que no tenen aquest espai van ser informats que havien d’esperar fins al cinc de juliol; tanmateix, l’avenç de la variant Delta del virus posa en dubte aquesta data i el govern ho anunciarà dimecres vinent. Òbviament, això no ha agradat als publicans que, arran de la logística que requereix el sector, no són gens amics de la incertesa, ni als productors de cervesa, que ja fa setmanes que treballen a plena capacitat pensant en el cinc de juliol com a data de reobertura, havent produït uns setanta mil barrils, que equivalen a sis milions de pintes. En aquest sentit, Drinks Ireland, entitat que representa els productors, ha alertat que algunes classes de cervesa tenen una caducitat molt curta i que un retard en la reobertura els obligaria a llençar o reciclar la producció.

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt