La normativa actual prohibiria els Stones al Croker

La normativa actual prohibiria els Stones al Croker El Croke Park de Dublin / Foto: skylinecrokepark.ie

Els llegendaris Rolling Stones han anunciat que un dels concerts de la seva gira europea “No Filter” (Sense Filtres) serà al Croke Park de Dublin, més concretament el 17 de maig. De tota manera i malgrat que els Stones són els Stones, els soferts veïns del Croker ja han començat a organitzar reunions per a impedir que el concert tiri endavant.

L'estira-i-arronsa dels concerts al Croker és tan habitual com una cançó de l'estiu, és a dir, que "triomfa" cada any, i és que la gran gentada que acudeix a l'estadi, el de més capacitat de tot Irlanda amb 83.000 seients més la gent dreta a la gespa, ha de passar per uns carrers que no són gaire amples, creant moltes molèsties als residents, a banda dels camions de gran tonatge que transporten tot el material que s'utilitza per a muntar l'escenari, que sol ser de grans dimensions i amb materials de tot tipus i mides.

La normativa actual estipula que en aquest estadi d'esports gaèlics només s'hi poden celebrar tres concerts a l'any, i fins ara ja n'hi havia tres de programats: dos de Taylor Swift al juny i un de Michael Bublé al juliol. Així doncs, amb la normativa a la mà els Stones haurien de donar “Satisfaction” als seus incondicionals en una altra banda.

De moment s'ha anunciat que la venda d'entrades començarà el divendres 23 de març però tothom té present l'afer Garth Brooks, el popular cantant de country que va vendre entrades per a cinc concerts, dos més dels tres previstos inicialment, però que finalment els va suspendre tots perquè, després d'una llarga negociació a diverses bandes i amb solucions que fregaven el surrealisme, com fer un concert al matí i un altre al vespre, només li permetien de fer-ne tres.

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt