El Paddy Tió dels Patufets Verds s'estira amb tothom

El Paddy Tió dels Patufets Verds s'estira amb tothom Donant cops de bastó al Paddy Tió / Foto: Liffey

Aquest dissabte al migdia tots els qui han anat a fer cagar el tió al Centre Cívic i Juvenil Le Chéile de Donnycarney (Dublin 5) han sortit carregats de llaminadures i és que el Tió, potser perquè no hi ha hagut gaire acarnissament per part dels que li donaven cops de bastó, ha estat molt generós.

La celebració organitzada pels Patufets Verds, que és la branca infantil de la comunitat catalana de Dublin i rodalia, ha tingut diverses etapes, com la d'explicar la història del Tió, escriure cartes de Nadal que més tard s'han penjat a un arbre dibuixat a la paret i preparar els tions. Abans de començar a repartir llenya s'ha fet un pica pica per d'aquesta manera poder fer anar el bastó amb més força.

Els tions vivien alegrement als boscos de Wicklow però fa uns dies van respondre a la crida del Lluís, un individu de Terrassa amb poders sobrenaturals, i van anar un per un fins a casa seva. Avui han continuat el seu periple i s'han presentat a la festa dels Patufets Verds, això sí, se'ls ha hagut de posar cara i ulls, que havien perdut després de tants dies fora del seu hàbitat natural.

Finalment ha arribat el moment de la veritat, el dels cops de bastó i de les diverses demandes com que cagués torró i no arengades, que són massa salades. Tanmateix, potser per ser un Paddy Tió, que és irlandès i que no va a les classes de català dels Patufets Verds, només ha cagat llaminadures, això sí, sense parar, perquè n'hi ha hagut per a tothom, fins i tot per al director del Liffey.

Al final de l'acte s'ha desitjat a tothom un Bon Nadal i un Bon Any Nou i s'ha agraït la feina feta per tots els qui fan possible la iniciativa dels Patufets Verds: la direcció, les professores i els pares i mares.

GALERIA DE FOTOS a sota

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

 

Torna a dalt