Concert i activitats durant la setmana de Sant Jordi

Concert i activitats durant la setmana de Sant Jordi El Sant Jordi dels Patufets Verds / Foto: CCI via Twitter

Com cada any per aquesta època la comunitat catalana de Dublin celebrarà el Sant Jordi amb diverses activitats repartides entre dos dissabtes, el 23 i 30 d'abril. Els actes són un fidel reflex de l'evolució demogràfica dels catalans residents a la capital irlandesa, molts dels quals van arribar a l'aventura quan eren uns joves a la recerca d'aventura però que després d'uns quants anys ja han arrelat a la terra i han format família.

Així doncs, el dissabte 23 a les 15h els Patufets Verds, organització formada per pares i quitxalla d'ascendència catalana i que es troba regularment per tal de fer activitats destinades als més menuts, organitza una sortida al Jardí Botànic de Glasnevin (Dublin 9), on s'explicarà la llegenda de Sant Jordi i es farà un intercanvi de llibres. A les 17h hi haurà una segona trobada a l'Addison Lodge, el pub que hi ha al costat dels Botanic Gardens, en què s'hi podran afegir els que ja siguin més grandets i no hagin anat a escoltar la història del cavaller i del drac.

I el dissabte 30 d’abril el Catalan Council of Ireland organitza un concert amb el cantant i actor Joan Dausà com a convidat. El de Sant Feliu de Llobregat, que també es força conegut per presentar la Festa dels Súpers, actuarà al pub Stag's Head (1 Dame Court, Dublin 2) a partir de les 18h i oferirà un concert bilingüe en català i anglès; també hi haurà intercanvi de llibres a l'estil “amic invisible”. L'escenari serà el mateix on ara fa dos anys va actuar el cantautor valencià Pau Alabajos.

URL curta: bit.ly/1TSLqYd

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt