Traïció dels Jedward: ara volen cantar per al Regne Unit

Traïció dels Jedward: ara volen cantar per al Regne Unit Els bessons Jedward l'any 2012 / Foto: Liffey

Els bessons John i Edward Grimes, que els anys 2011 i 2012 van representar Irlanda al Festival d'Eurovisió celebrat a Düsseldorf i Bakú respectivament, han anunciat que tenen la intenció de participar en el procés de selecció del candidat del Regne Unit, mitjançant un concurs emès per la BBC, per a la propera edició, que se celebrarà a Suècia el mes de maig vinent.

El John ho ha justificat dient que són molt coneguts al Regne Unit arran de la seva participació al concurs X Factor durant l'edició del 2009. Per la seva banda, l'Edward assegura que no volen deixar passar aquesta nova oportunitat i que, a més, en aquesta ocasió hi participaran per guanyar.

No és la primera vegada que un membre de la família Grimes mostra una certa tendència eurovisiva cap al Regne Unit i ja a l'edició del 2012, la mare dels nois va confessar que el seu cor estaria dividit entre els seus fills i el representant britànic, Engelbert Humperdinck, del que la dona va assegurar ser una gran fan, sobretot arran del hit del 1967 “Release Me”.

Font: Irish Independent

URL curta: ves.cat/mfZ6

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt