4 cracks de l'humor irlandès s'uneixen contra la tortura

4 cracks de l'humor irlandès s'uneixen contra la tortura El cartell de l'acte / Foto: Amnistia Internacional Irlanda

Panti Bliss és una icònica personalitat de Dublín -i segurament d'Irlanda-. Durant el dia es pot veure Rory O'Neill passejant el seu gos per Parnell Street (Dublin 1) i, de nit, si no està dirigint el seu bar està actuant en algun xou vestit del seu àlter ego, Panti Bliss.

Aquesta vegada, Bliss no només actua en un escenari diferent sinó que a més ha acceptat compartir-lo amb tres grans humoristes irlandesos com són Des Bishop, Deirdre O'Kane i Colm Regan. Tots junts, tot i que no remenats, protagonitzaran “Stop! You're killing me” (Para! M'estàs matant), un xou basat en l'humor i encarat a matar de riure els espectadors que s'atreveixin a assistir-hi. Els comediants han acceptat actuar junts en aquesta ocasió única en favor d'Amnistia Internacional.

L'organització internacional pels Drets Humans treballa de fa temps en la campanya Prou Tortura, amb la qual consciencia la població de l'existència d'aquesta pràctica a més de 141 països i en busca la seva eradicació.

Per a poder seguir treballant per a aquest objectiu, Bliss, Bishop, Kane i Regan han decidit de protagonitzar aquest espectacle el proper 26 d'agost a la Meeting House Square de Temple Bar (Dublin 2) de forma solidària i destinar tots els diners de les entrades (26€/16€) a la campanya Prou Tortura d'Amnistia Internacional Irlanda.

Un distret pla de mitja setmana que pot ajudar a acabar-la d'una forma més divertida. Més detalls de l'acte: www.amnesty.ie/stop-youre-killing-me

URL curta: ves.cat/mfh7

Marta Alemany

Periodista vallesana. Ha escrit en diversos mitjans i ha participat en projectes de pau en zones de conflicte.

Torna a dalt