Èxit de la Culture Night 2014 malgrat el mal temps

Èxit de la Culture Night 2014 malgrat el mal temps La pantalla gegant a Smithfield Plaza, Dublin 7 / Foto: Liffey

Ahir era nit de cultura a tot Irlanda i malgrat la pluja en forma de forts ruixats esporàdics la majoria dels 1.400 actes culturals gratuïts celebrats en 900 llocs diferents van atraure milers de persones. Hi havia esdeveniments per a tots els gustos, incloent cinema, música, poesia i visites guiades, entre d'altres, amb les portes obertes a la majoria d'edificis públics.

Fins i tot Dublin Bus va apuntar-se a la Culture Night amb autobusos llançadora que transportaven gent d'un acte a un altre i on hi viatjaven músics i poetes que amenitzaven el trajecte; en el cas dels poetes, els membres del grup InkStorm Poetry Depot (Dipòsit de Poesia de la Tempesta de Tinta), escrivien poemes personalitzats per encàrrec dels passatgers.

A Smithfield Plaza, la gran plaça de llambordes situada al barri homònim de Dublin 7, es va organitzar una sessió de cinema amb pantalla gegant a l'estil “drive-in” dels Estats Units, és a dir, que els espectadors podien mirar la pel·lícula des del cotxe. Com mostren les fotos (galeria a sota), ahir a la tarda estava tot preparat, tant la pantalla gegant com les línies de cinta adhesiva que dibuixaven les places d'aparcament al llarg de tota la plaça.

Font: Irish Times

URL curta: ves.cat/l0sN

Torna a dalt